Despre fotografia de strada

februarie 18, 2012 § 3 comentarii

20120218-204528.jpg
Nu o sa va impui capul cu lucruri despre fotografia de strada, nu pentru ca nu mi-ar face placere, ci pentru ca o sa las pe altcineva sa o faca in locul meu.

Am descoperit un link de unde puteti descarca trei albume (eBooks) in format PDF, doua albume pregatite de Thomas Leuthard, un fotograf elvetian care lucreaza in domeniul IT si fotografiaza cind nu umbla cu biti si bytes, si cel de-al treilea album facut de Alex Coghe din Mexico City.

O sa gasiti referiri la citiva fotografi renumiti in materie de street photography, Bruce Gilden spre exemplu, si in plus, toate albumele sunt gratis. Lectura acestor albume este foarte interesanta, pe linga delectarea propriu zisa prin parcurgerea fotografiilor, toate cele trei albume prezinta si aspecte tehnice precum si trucuri pentru fotografia de strada.

Probabil ca multe lucruri le stiti deja iar altele o sa vi se para cel putin interesante, dar daca aruncati un pic de sare si piper peste cele ce le veti citi atunci veti avea parte de un melanj interesant despre fotografia de strada.

Bafta!

Ah! Era sa uit, linkul se gaseste aici.

Reclame

Tagged: , , ,

§ 3 Responses to Despre fotografia de strada

 • interesante linkurile. multumim.

  Din lipsa de timp doar am trecut usor peste ele. In opinia mea Thomas Leuthard nu prea exceleaza la fotografia de strada, acest lucru devenind evident dupa minim 10-15 poze incluse. Sfaturile date sunt destul de fumate si uneori dau senzatia de copy-paste. Asta la o vedere superficiala asupra „Going Candid”.

  Cat despre „scuzele” de folosit cand pozezi pe cineva pe strada gen:
  „You are hot. Can I have your phone number…?” ar fi interesant de vazut pe respectivul spunand aceste lucruri barbatilor adulti, paznicilor, femeilor dragute si batranelelor care se duc la piata!

  😉

 • marilena spune:

  despre canon eos 600d ce poti spune?eu am inceput sa fac poze pe strada si nu mi-ar strica cateva sfaturi.http://msfashionstreet.blogspot.com/

What’s this?

You are currently reading Despre fotografia de strada at Meste în cuvinte.

meta

%d blogeri au apreciat asta: